Leuke verrassing: de NAF-penning!

Totaal verrast maar heel erg leuk! Op de tweede dag van het Landelijk Architectuur Congres 2013 kreeg ik uit handen van Huub Bakker, bestuurslid van het NAF en voorzitter van het LAC, de jaarlijkse NAF-penning. Met dank voor mijn bijdragen aan de architectuurgemeenschap. Zoals gezegd was ik totaal verrast, maar vind het wel ontzettend leuk… Dus nogmaals: heel erg bedankt! NAF_penning2

En tegelijk heb ik het gevoel dat ik nog maar net ben begonnen. Deze penning is dus zeker ook een stimulans om vol energie door te gaan! Er is nog zoveel te doen voor architecten in de digitale wereld. De tijden zijn fascinerend, de huidige transformatie in de maatschappij maakt dat we opnieuw moeten uitdenken hoe we de principes van democratie en rechtstaat in de digitale wereld vormgeven. Enerzijds moeten we innoveren en gebruikmaken van de enorme nieuwe mogelijkheden van onder andere big data. Anderzijds spelen aspecten als veiligheid en privacy een rol en moeten we vertrouwen geven aan mensen. Een enorme uitdaging voor architecten, waar we met zijn allen invulling aan moeten geven!  Op naar een duurzame digitale wereld.