Nieuwe uitdaging: Chief Digital Transformation bij Y. Digital

Na jarenlang met veel energie de rol van lead architect te hebben vervuld in grote verandertrajecten, is het tijd voor een volgende uitdaging! Ik ben heel blij om jullie te laten weten dat ik per 1 september ben toegetreden tot Y. Digital, als partner en Chief Digital Transformation.

Y. Digital helpt organisaties bij het klantvriendelijker en efficiënter organiseren van hun kennisintensieve processen, door inzet van innovatieve oplossingen op basis van kunstmatige intelligentie.

Ik ben trots dat ik deel mag uitmaken van een klein team van zeer ervaren mensen die ik al jaren ken en die hun sporen al ruimschoots verdiend hebben.

Interesse? Kom vooral kennis maken!

Y. Digital.
Scaling Your Knowledge.

Leuke verrassing: de NAF-penning!

Totaal verrast maar heel erg leuk! Op de tweede dag van het Landelijk Architectuur Congres 2013 kreeg ik uit handen van Huub Bakker, bestuurslid van het NAF en voorzitter van het LAC, de jaarlijkse NAF-penning. Met dank voor mijn bijdragen aan de architectuurgemeenschap. Zoals gezegd was ik totaal verrast, maar vind het wel ontzettend leuk… Dus nogmaals: heel erg bedankt! NAF_penning2

En tegelijk heb ik het gevoel dat ik nog maar net ben begonnen. Deze penning is dus zeker ook een stimulans om vol energie door te gaan! Er is nog zoveel te doen voor architecten in de digitale wereld. De tijden zijn fascinerend, de huidige transformatie in de maatschappij maakt dat we opnieuw moeten uitdenken hoe we de principes van democratie en rechtstaat in de digitale wereld vormgeven. Enerzijds moeten we innoveren en gebruikmaken van de enorme nieuwe mogelijkheden van onder andere big data. Anderzijds spelen aspecten als veiligheid en privacy een rol en moeten we vertrouwen geven aan mensen. Een enorme uitdaging voor architecten, waar we met zijn allen invulling aan moeten geven!  Op naar een duurzame digitale wereld.